Bio

Ik ben Rogier Schmit, geboren in 1975 en ervaringsdeskundige in digitalisering van organisaties. Ik werk aan digitale vooruitgang en innovatie om groei te realiseren voor organisaties en mensen.

Mijn werkend bestaan begon na mijn studie International Marketing als ondernemer in een grafisch familiebedrijf met mijn vader, ooit begonnen als krantenwijk.
Mijn genetisch overgebrachte pragmatisme bleek later waardevol in grote organisaties, waar ik diverse marketing, sales en management functies heb vervuld bij KPN, Europees Octrooibureau en T-Mobile Nederland.
Van 2012-2017 heb ik als Directeur Digitaal bij T-Mobile uitgebreide ervaring opgedaan met de digitale transformatie van het bedrijf.

Volgens mijn moeder waren mijn eerste woordjes; ‘ik doen’.
De wens om alles zelf te ontdekken door het te doen is altijd gebleven..
Door zelf alles te ervaren kwamen successen maar zeker ook falen, en een sterke eigen mening. Mijn experimenteel en soms vlammend karakter werd later in de pubertijd verward met rebels gedrag. Maar ik bleef alles zelf proberen.

Leren via exploratie is uiteindelijk de basis van mijn werk geworden. In een digitale omgeving is het cruciaal zoveel mogelijk experimenten tegelijkertijd uit te voeren. Het vergroot de kans op betere business resultaten en innovatie van je dienstverlening.
In het leven zorgt het voor meer zelfvertrouwen en optimisme wat we als mens nodig hebben in het nieuwe tijdperk van verandering door technologie.

Ik ben getrakteerd op 2 geweldig eigenwijze tieners thuis en woon samen met mijn Frans-Algerijnse vrouw Nabila in Nederland, en soms in Frankrijk.

img_20160615_125657
                                                             –> That’s me